Folyamatosan növekvő cégünk -EPC vállalatként- vezető szerepet tölt be a magyarországi megújuló villamosenergia termelésben.

Jellemzően 5MWp feletti naperőművek és energiatároló rendszerek körében kínálunk teljes körű mérnöki, beszerzési és kivitelezési szolgáltatásokat. Szakértői csapatunk széles körű tapasztalattal rendelkezik a projekttervezés és kivitelezés terén.

 

Több mint 255 MWp beépített DC teljesítményű fotovoltaikus erőmű projekttel a hátunk mögött elkötelezettek vagyunk amellett, hogy magas minőségű és költséghatékony megoldásokat kínáljunk a tiszta energia iránti növekvő kereslet kiszolgálására.

Korszerű technológiánk és fejlett folyamataink biztosítják, hogy minden általunk vállalt projekt hatékony, megbízható és gazdaságos legyen.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk, munkánk minden aspektusában megmutatkozik, a felhasznált anyagoktól kezdve a hulladékkezelésig.

Büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk a projekteket időben és a költségvetésen belül megvalósítani a legmagasabb biztonsági és minőségi szabványok betartása mellett.

Ügyfeleink bízhatnak abban, hogy átfogó és személyre szabott megoldást nyújtunk, amely megfelel az egyedi energetikai igényeiknek és céljaiknak. Számunkra kiemelten fontos, hogy a magunkkal szemben támasztott magas elvárásokat a kivitelezések során közreműködő vállalkozásoktól is megköveteljük.

Legyünk partnerek egy fenntarthatóbb jövő elérésében és engedje meg, hogy segítsünk megvalósítani energetika-vízióját.